Брза храна Луда Кућа,luda kuca novi beograd
Бул. Зорана Ђинђића 44a,
Блок 21, Нови Београд,

тел 1: 069/3341-591
тел 2: 069/3341-592

Радно време: 11:00 - 21:00
Недељом: 13:00 - 21:00

Akcija luda kuca novi beograd

Facebook

www.ludakuca.rs